Aliağa evden eve nakliyat firması olarak sigortalı ve asansörlü şehir içi veya şehirlerarası ev taşıma hizmeti vermekteyiz. Ayrıca, Aliağa ev taşıma hizmeti dışında parça eşya ve eşya depolama hizmeti sunmaktayız. Yıllardır İzmir nakliye sektöründe faaliyet gösteren lojistik taşıma şirketimiz aslında başarısını sunduğu bir birinden kaliteli nakliye işlerine borçludur. Yaptığımız tüm taşıma işlerinde %100 müşteri memnuniyeti sağlayarak, en iyi taşıma firmaları arasında adımızı sıkça duyurmayı başardık. Artık taşınmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında biz varız.

Yoğun Nakliye Taleplerine Pratik Çözümler Buluyoruz

Deneyimli kadrolarımız yılların verdiği deneyim ve öz güven sayesinde hasarsız ve hijyenik olarak ev taşımaktadır. Ayrıca, oluşan yoğun ilgi nedeniyle her geçen gün artan nakliye taleplerini ileri teknolojiye sahip asansörlü taşıma sitemi ile pratik olarak çözmektedir. En önemlisi ise; uzman ekiplerle çalışmanın yanı sıra her geçen gün kadromuzu dalında uzman marangozlar ekliyoruz. Artık sizden gelen her türlü taşıma talebine cevap verebilecek ekip, alt yapı, geniş araç filosuna ve yönetecek kadroya sahibiz.

Stres ve sıkıntı yaşamanıza gerek kalmadan profesyonel olarak sigortalı ev taşımanızı sağlıyoruz.

Aliağa Profesyonel Nakliye Firmaları

İzmir evden eve nakliyat firmaları arasında 5 yıldızlı firma olma özelliği taşıyan Atasun nakliyat ile daha önce sizde ev veya iş yeri taşıdınız mı? Siz değerli müşterilerimizi büyük bir sıkıntıdan kurtarıyoruz. Taşıma sürecinin başından sonuna kadar iş takibi yapıyoruz. Aynı zamanda tüm ev eşyalarınızı A’dan Z’ye kadar toplayarak bir tek tabağınız bile kırılmadan yeni evinizi yerleştiriyoruz.

Yılların kazandırdığı tecrübe sayesinde evinizde bulunan tüm mobilya ve beyaz eşyaları hasar vermeden söküyoruz. Dalında uzman olan marangoz ve taşıma ekibimizin titiz çalışması ile yeni evinize güvenli taşınarak kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, Aliağa evden eve nakliyat işlerinizde mobilya söküm ve takım esnasında bizden kaynaklı tüm zararlarınızı sigortalı taşıma ile karşılıyoruz.

Başarılı ve Tanınmış Firma Olmak İçin Müşteri Memnuiyeti Gerekli

Aliğa evden eve nakliye konusunda eşsiz deneyime sahip güler yüzlü ve samimi ekiplerimiz size ve eşyanıza değer verir. Firma olarak dikkat ettiğimiz en önemli konu müşterinin hassas olduğu konularda özen göstererek sorun yaşanmasının önüne geçmektir. Birçok firma yapığı işi önemsemiyor ve günlük iş olarak görüyor. Aslında bunu çok yanlış ve sona giden yolunda başlangıcıdır. Çünkü; Aliağa taşıma sektöründe tavsiye ve referans olmadan ilerleme şansı neredeyse sıfırdır. Aksi takdirde düşünürsek, kötü yorumlar nedeniyle firma artık yeni müşterilere kesinlikle ulaşılamaz.

Aliağa Şehirlerarası Nakliyat

İyi veya kötü Aliağa şehirlerarası ev taşıma hizmeti almak tamamen sizin elinizde. Dilerseniz bu işlemin niye size bağlı olduğunu aşağıda sizlere maddeler halinde açıkladım okuyun:

  1. Kurumsal ve işinde profesyonel taşıma firması seçerek yaşanacak nakliye sorunlarına son verin.
  2. Taşınmadan önce mutlaka taşıma firmalarının daha önce yaptığı taşıma işlerini inceleyerek, kalitesi hakkında bilgi sahibi olun.
  3. Aliağa şehirlerarası evden eve nakliyat firması seçmeden önce firmayı yerinde ziyaret ederek doğruluğunu kontrol edin.
  4. Taşınma öncesi karşılıklı olarak yazılı sözleşme yaparak; ekip, malzeme, araç ve asansörlü taşıma sisteminin olacağını belirleyin.
  5. Kamyonda logosu olmayan araçları kabul etmeyin.
  6. Firma elemanları mutlaka tek tip kıyafet ve firma ismini taşıdığını özenle kontrol edin.

Neden Atasun Nakliyat

Uzun süredir nakliye sektöründe adımızı sizde sıkça duymaktasınız. Bunun sebebi aslında yaptığımız bir birinde başarılı işlerin kulaktan kulağa aktarılarak size ulaşmasıdır. Yapılan iyi hizmet her zaman herkes tarafından takdir toplar. Ayrıca, insanlar iyi taşındığı zaman çevresinde bulunan eş ve dostlarını güvenilir Aliağa evden eve nakliyat firmasını tavsiye eder. Yani anlayacağınız firmamız taşımacılık ve eşya depolama konusunda kendini ispat etmiş güvenilir nakliye şirketidir.

Yaşanan Sorunlarda Müşterilerimizi Önceden Bilgilendiriyoruz

Yaşanan yoğun trafik, yol tıkanıklıkları veya ani oluşan kamyon arızaları nedeniyle bazen teslim sürelerinde değişikliler olmaktadır. Bundan dolayı firmamız bu konu hakkında sizi bilgilendirerek mağdur olmanızı engeller. Eşyayı aldığı gün oluşabilecek sorunları hesap ederek teslim tarihini size bildirir. Sizde bu sayede programınızı ona göre hazırlarsınız.

Aliağa Asansörlü Nakliye

İnşaat sektörünün hızlı bir şekilde artmasıyla Aliağa evden eve nakliyat ve İzmir asansörlü ev taşıma ihtiyaçlarına olan talebin artmasına neden olmuştur. Fakat; firmamız yoğunlaşan nakliye ve ev taşıma taleplerine ileri teknolojinin gelişmesi ile ortaya çıkan asansörlü ev taşıma ile çözüm oluşturmayı başarmıştır. Aynı zamanda personel sayısı, kamyon adedi ve kullandığı malzemeden talebe göre alım yapıyoruz. Yani sizin ortada kalırım düşüncesine girmenize kesinlikle gerek yok.

Aliağa Evden Eve Nakliye Ücretleri

Aliağa evden eve nakliyat fiyatlarını eşyanın gideceği mesafe, miktarı, sigorta bedeli ve asansör çeşidi gibi özellikler belirlemektedir. Özellikle eşyanın çok veya az olması fiyatı belirleyen en önemli faktördür. Çünkü, araçta kapladığı yere kamyon boyutu artar, elaman sayısı çoğalır ve daha uzun süre gerekir. Aksini düşünürsek kamyonda az kaplar ve daha kısa sürede daha az adamlar yapılır.

Yüksek Enflasyondan Kaynaklı Artan Nakliye Fiyatlarında %15 İndirim Yapıyoruz

Son zamanlarda artan maliyetler nedeniyle Aliağa ev taşıma ücretlerinde belirgin olarak hissedilmiştir. Artan ev kiraları ile birlikte taşıma ücretinin artması yurttaşlarımızı bayağı zor durumda bıraktı. Fakat; Atasun nakliye firması olarak taşıma ücretlerinde indirim yaparak ülke ve aile ekonomisine katkı sağlıyoruz. Özellikle Aliağa taşıma ücretlerinde %15 ve eşya depolama işlerinde %25 indirim başladı. Hemen arayın faydalanın.

Aliağa Nakliye Firmaları Telefonları

Artık günlerce nakliye firması arama dönemi bitti. İnternet, daha önce taşınlar, eş, dost veya akrabalarınızdan referans alarak müşteri seçebilirsiniz. Ama, dikkat etmeniz gereken en önemli konu kurumsal olarak çalışan taşıma firması seçmektir. Bu konuda uzman olan Atasun evden eve nakliye firmamıza aşağıda yazılı yöntemler ile ulaşabilirsiniz:

  • Telefon
  • Mail
  • E posta
  • Müşteri hizmetleri
  • Talep formu
  • Kurumsal web sitemiz
  • Size en yakın şubem

Aliağa Parça Eşya Taşıma Fiyatları ve İletişim Kanallarımız

Aliağa’dan Türkiye’nin tüm illerine günlük olarak veya haftada 2 defa sevkiyatlarımız vardır. Eşyanızın gideceği yöne bağlı olarak yoğunluk göz önüne alınarak işlem yapılır. Yani araç dolduğu an bekleme yapmadan çıkış yapar. Ancak; İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve Manisa gibi illere genellikle her gün sevkiyat yapılır. Sizde Aliağa parça eşya işlerinizde bizi arayarak parsiyel ücretleri ve aracı kalkış günler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bize Kolay ve Hızlı Ulaşın

Daha önce yaşadığınız taşınma deneyimlerini unutun. Eski usul Aliağa evden eve nakliyat hizmeti artık geride kaldı. Günümüzde artık teknoloji baya ilerlemesi yanı sıra taşınan kişilerin beklentileri de artı. Çünkü; %100 garantili olarak uzman ekiplerin sunduğu sigortalı, marangozlu ve asansörlü ev taşımak varken; kim eski usul yöntemlerle ev taşır? Tabi ki, kimse taşınmaz. Sizde ayrıcalık olarak taşınmak istiyorsanız, hemen bize iletişim numaralarımızdan, maillerimizden veya talep formu doldurarak ulaşın. Ayrıca sesli olarak direk taşınma hakkında bilgi almanız gerekiyorsa, Aliağa nakliye telefonlarımızdan direk müşteri temsilcilerimizle irtibata geçin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir